Vaša košarica je prazna.

Status

Status
Broj proizvoda:
Sortiraj:

Profesionalni vakum aparat STATUS Provac 360

Vakuumski aparat Provac 360 je Statusov prvi profesionalni aparat za vakuumiranje. Ako proizvodite prehrambene artikle kao što su sirevi, suhomesnati proizvodi, pekarski proizvodi i sl. treba vam snažan vakuumski aparat kojim ćete moći svakodnevno zavakuumirati veće količine namirnica. Provac odlikuje iznimna snaga od 400 W, brzina i inovativna rješenja za jednostavniju upotrebu. Stvara 900 mbara podtlaka, volumen pumpanja 30 l/min.

3.699,00 HRK

Vakum aparat STATUS SV2000

Vakuumski aparat SV2000 pravi je odabir za kućanstva u kojima često vakuumirate veće količine namirnica odjednom (kolinje, usjev s vrta) i zato vam treba jaki vakuumator koji posao obavi brzo te ujedno kvalitetno pohrani namirnice. SV200 je uređaj snage 240 W, stvara -800 mbara podtlaka, volumen pumpanja 22 l/min

999,00 HRK

Vakum aparat STATUS Homevac HV500

Vakuumski aparat HV500 u setu s vakuumskim pomagalima je odlična odluka za upoznavanje prednosti vakuumskog pohranjivanja. Status HomeVac HV500 aparat za vakuumiranje sa setom dodataka služi za jednostavno i pouzdano spremanje namirnica. S aparatom možete vakuumirati suhomesnate proizvode, svježe meso, ribu, svježe i blanširano povrće za zimnicu, sireve, tjestenine, suho voće, kruh i pogače. Aparat ima funkciju automatskog vakuumiranja koja brine da aparat vakuumira namirnicu i automatski prekine proces kada postigne podtlak od 750 mbara. Ima funkciju ručnog vakuumiranja, idealno za mekane i osjetljive namirnice.

799,00 HRK

Vakum aparat STATUS Familyvac FV500

Status vakuumski aparat FamilyVac FV500 pravi je odabir za manje obitelji koje žele na jednostavan način uštedjeti pri kupnji hrane, ali ne prihvaćaju kompromis oko kvalitete kupljenih namirnica. Za dugotrajnu i kvalitetnu pohranu prehrambenih proizvoda u vakuumu. Jednostavan za upotrebu. Stvara 650 mbara podtlaka, elektronika prilagođena za 6000 vakuumiranja. Maksimalna širina vrećice 280 mm, volumen pumpanja 12 l/min, snaga 180 W. Automatska funkcija za suhe i čvrste namirnice - suho meso, oraščiće, sušeno voće. Ručna funkcija za osjetljive i vlažne namirnice - svježe meso, voće, povrće, kruh.

699,00 HRK

Vakum aparat STATUS Easyvac EV500

EasyVac je kućanski aparat za vakuumiranje i varenje vrećica i vakuumskih posuda. Pohranjivanje u vakuumu održava svježinu namirnica i produžava njihovo postojanost. EasyVac je namijenjen korisnicima kojima je jednostavnost imperativ i ne vakuumiraju svakodnevno veliku količinu namirnica, a svejedno zahtjevaju kvalitetno pohranjene namirnice. Aparat ima tri funkcije vakuumiranja, aparat isisava zrak iz vrećice dok se ne stvori podtlak od – 750 mbar i na kraju vrećicu još automatski zavari. Za vakuumiranje vlažnih i mekanih namirnica kao što su svježe meso, maline, gljive, breskve i sl. upotrijebite takozvano ručno vakuumiranje. Prilagođen je za približno 10 000 vakuumiranja.

749,00 HRK  639,00 HRK

Vakum aparat STATUS Minivac

Vakuumski aparat Minivac je najbolji asistent u kućanstvu svake urbane obitelji. Statusov najmanji aparat za vakuumiranje je idealan za sve, koji ne vakuumirate često, ali svejedno želite kvalitetno pohraniti hranu. Na pultu zauzme manje prostora nego posuda za kruh, pospremiti ga možete čak i u ladicu. Stvara 550 mbara podtlaka, volumen pumpanja 9 l/min, snaga 100 W.

450,00 HRK  299,00 HRK

Vakum folija u roli STATUS 200 x 3000 mm (4 kom)

Uža folija za vakuumiranje u roli (200 x 3000 mm) najbolji je odabir za pohranjivanje manjih komada mesa i sira te narezanog voća i povrća. Upotrijebite najkvalitetniju foliju za vakuumiranje i spriječite užeglost radi oksidacije masnoća. Folija u roli vam omogućuje da izradite vrećicu po mjeri svake namirnice.

60,00 HRK

Vakum folija u roli STATUS 120 x 3000 mm (5 kom)

Folija za vakuumiranje u roli za izradu vakuumskih vrećica po mjeri svake salame. Omogućuje izradu vrećica različitih dužina, koje su primjerene za vakuumiranje suhih salama, manjih komada slanine, oraščića, tikvica, mrkve i slično.

60,00 HRK

Vakum folija u roli STATUS 280 x 3000 mm (3 kom)

Šira folija za vakuumiranje (280 x 3000 mm) je odličan odabir za zaštitu namirnica od propadanja. Prilagodite dužinu vakuumskih vrećica namirnici, koju želite pohraniti i vakuumirajte s bilo kojim aparatom na tržištu. Pohranjena hrana je zaštićena od oksidacije.

60,00 HRK

Kategorije

Brendovi

Prikaz kontrolnog koda na kartici

Banke

Kartičari

     

   

Sustav za autorizaciju